ikoniske sparedyr

Kähler gjenskaper sine ikoniske sparedyr

annonse| kähler

ikoniske sparedyrikoniske sparedyrikoniske sparedyr

Da var jammen påsken over, og for noen fine dager vi har hatt med masse sol. Våren er virkelig kommet til Bergen og jeg nyter det. Vi har tilbragt påsken ved sjøen i år, med båtliv og fine turer sammen med familien. Nå ser jeg frem til mange solfylte vårdager ute i hagen. Håper du også har hatt en fin og rolig påskeferie ♥

En ting som gir meg vår-fornemmelse er sparefiskene fra Kähler da de kommer i deilige duse farger. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i mint, så da det ble lansert i vinter at de ikoniske sparedyrene skulle få denne fine fargen havnet den på ønskelisten min. Sparebøssen er superfin som dekor, og samtidig praktisk til myntene som ligger rundt om i huset. Kanskje jeg klarer å spare til flere ting på ønskelisten min, vinn vinn 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up