marseille serviset

dekk et lekkert bord til festdagene i mai

Marseille serviset | Nyhet hos Tilbords

marseille servisetmarseille servisetmarseille servisetmarseille servisetmarseille serviset

foto ©tilbords

Vi nærmer oss mai, måneden vi er så flink å nyte og som er stappet med mange deilige festdager. Tilbords har lansert et helt nytt serviset som kun selges hos dem, Marseille. Det er et spennende dekketøy hvor hver del har forskjellig dekor, og harmonerer perfekt sammen. Serviset er designet av Royal Porcelain og produsert i den fineste benporselen.

Den lekre dekoren i sølv er diskret og passer til alle anledninger, som konfirmasjon, bryllup, 17. mai eller bare til en hyggelig søndagsmiddag. Jeg synes det er så hyggelig å gjøre flid på gjestene mine og legger alltid ned mye tid på å planlegge festbordet. I år er det min datters konfirmasjon som er vårens høydepunkt og planlagt i flere måneder ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up