skallstoler

Hvorfor er skallstoler blitt så populær?

Nå lanserer Gubi den populære Beetle Chair i skall, YEY! Den tradisjonelle stolen med deilig velur har lenge vært en av mine favoritter, men prislappen har gjort at jeg kun har hatt anledning til å nyte den utstilt  i butikken. Skallstolen får selvsagt en mer lommebok-vennlig pris fra kr. 2 675,- som gjør at flere kan unne seg denne design nyheten.

gubi11

Men hva er det som gjør at skallstoler er blitt så populært?

Gubi sin nye Beetle Chair Shall regner jeg med vil være en sterk konkurrent til både About a chair 22 fra Hay og  Vitra Eames Plastic Side Chair. Så hvorfor er det slik at skallstoler kan sees i alle hjem, inkludert mitt eget? Er det designet? Er det prisen? Er det det at den lett kan rengjøres? Eller er det smitteeffekten, det at vi blir påvirket når vi ser nydelig fine interiørbilder i sosiale medier? Jeg vil tro det er en kombinasjon. Vi får lekker design til en rimelig pris som de fleste kan ta seg råd til, samt at de er utrolig praktiske når det gjelder rengjøring.  Smitteeffekten? Ja det er klart vi påvirkes av hverandre. Det er jo det som er gøy, inspirere og bli inspirert, ikke sant?

Tilbake til nyheten fra Gubi, jeg synes den ser absolutely fabulous ut på bildene her og det gøye er at i morgen, torsdag, kan du få sniktitte på den ved Illums bolighus i Oslo ♥

gubi

foto©gubi.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up