ryddig hylle

6 tips til en stilfull og ryddig hylle

Ønsker du en stilfull minimalistisk reol, men synes det er vanskelig å style den slik at du får et ryddig og harmonisk uttrykk? Her er 6 tips til hvordan du får en ryddig hylle.

IMG_8714-1

1. Grønne planter

Grønne planter er behagelig for øye. Velg lik potte dersom du har flere planter i reolen, dette skaper ro og orden.

2. Luft mellom dekoren

La det være luft og åpne plasser i hyllene. Sette sammen to til tre elementer i hver hylle, og samle dem i små grupper. Dette hjelper deg til få et ryddig og harmonisk uttrykk.

IMG_8712-1

3. Form og farge

Finn farger som harmonerer sammen. Ønsker du litt farge så sørg for at du har et par elementer av denne. Flere gjenstander i samme form vil også skape orden.

4. La bøkene ligge

Ikke fyll på med bøker dersom det ikke er en bokhylle du ønsker. Du må gjerne ha noen bøker, men la dem da ligge. Velg bøker som harmonerer med fargene du ellers har i reolen.

5. De største elementene nederst

Sett de store tingene på de nederste hyllene, mens de mindre gjenstandene plasseres øverst. Det vil gi reolen et mer balansert og ryddig uttrykk.

IMG_8706-1

6. Ikke rot

Sist, men ikke minst, ikke legg fra deg ting som ikke hører hjemme i reolen. Jeg vet det er fristende, men ikke la det bli et sted du oppbevarer papir, bilnøkler, fjernkontroller og andre ting som ikke har sin plass i hyllene.

 

 

 

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up