min april

så hvordan var min april?

En ting jeg med sikkerhet kan si er at min april gikk rasende fort og var preget av mye dårlig vær. Jeg derimot, hadde en inspirerende og gøy måned. Mye av tiden gikk til planlegging av årets viktigste dag, min datters  konfirmasjon. Alt fra blomster og borddekorasjoner til mat, kaker og sølvpuss. Midt oppi bordkort og stryking av lin – servietter kom en etterlengtet pause, nemlig påsken. Påskedagene tilbragte vi ved sjøen og akkurat disse dagen viste været seg fra sitt beste.

Når det gjelder interiør denne måneden har jeg gledet meg over flere nyheter, og da spesielt fra en av mine favoritter,  Kähler. Både sparedyrene og den nydelig te – kannen kom for salg i april + at de lanserte Mano i ny drakt. Herlig.

Det var også i april at jeg ble oppmerksom på danske Woud da jeg forelsket meg i elefanten Nunu. Woud er et designmerke som har utrolig mange fine produkter i naturmaterialet. Et nytt favoritt merke hos meg! Her kan du ta en titt på Nunu og se hvorfor den fikk en plass i hjertet mitt ♥ søt sant?

min april

Månedscollage @trendhjem | I april nådde jeg 10 000 følgere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up