nordisk uterom

slik skaper du et nordisk uterom

nordisk uterom

Kolleksjon Villa – Nyhet hos Hageland

nordisk uteromnordisk uterom

Nå er endelig tiden kommet for å gjøre ute-rommet klart til lange solfylte dager. I helgen kunne jeg høre høytrykksspylere i nabolaget, over alt var det folk ute å spylte, vasket og skurte, så ute – plassen skulle bli klar til å kunne møbleres.

Men, før du starter møbleringen bør du gjøre deg noen tanker om hvilken stil du ønsker. Husets stil og farge bør ha noe å si for hvilke valg du tar, helhet er viktig for ikke å skape et rotete uttrykk.

Aluminium, rotting og teak er materialet du bør se etter dersom du velger den nordiske stilen. Jeg er svært glad i aluminium og materialer som tåler å stå ute i regnvær. Nå har Formfin designet en ny nordisk kolleksjon, Villa, med akkurat disse kvalifikasjonene. Møblene er konstruert med de beste materialer for vårt skandinaviske klima. Det er også tenkt mye på utseende og er så stilfulle at det er vanskelig å se forskjell på dem og møbler til innebruk.

Som tilbehør til stilen kan du bruke saueskinn, jute-tepper, kurver, lykter i bambus og masse deilige puter og pledd. Vintergrønne planter, stemorsblomster og urteplanter er med på å understreke den naturlige nordiske stilen.

foto ©formfin

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up