gavetips

mitt beste gavetips til vårens festligheter

annonse|kähler

gavetipsgavetips

Våren er den tiden hvor vi våkner til livet etter vinterens dvale, vi fylles med energi i takt med naturen. Vår er tid for samhold og festlig lag.

Mange legger bryllupet sitt til vår – og sommers tid, så jeg antar det er mange som leter etter den perfekte gaven nå. Mitt beste gavetips denne våren er nyheten fra Kähler Design, Hammershøi tekanne. Jeg har falt pladask og elsker rillene som kjennetegner serien, jeg er helt overbevist om at enhver ville blitt glad for å få den i gave.

Tekannen har en elegant hank i messing og en praktisk innebygd sil som sørger for at tebladene ikke kommer ut i koppen. Kannen innbyr til hygge og samvær rundt en deilig kopp med varm te. Akkurat hva våren handler om, samhold og festligheter.

gavetips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up