spisebord

så var kjøkkenet komplett med spisebord fra hay

spisebordspisebordspisebordspisebord

Endelig har jeg fått nytt spisebord på plass på kjøkkenet. Ikke mer enn tre år tok det. Det har vært vanskelig å bestemme seg for hvilket bord jeg ønsket meg, jeg er kanskje en smule kresen. Men jeg har vært fast bestemt på at det skulle være rundt, hvitt og med plass til 6 stykker. Det har ikke vært lett, men jammen fant jeg et tilslutt. Bordet About A Table AAT20 fra Hay dekker alle kravene + at det passer perfekt inn. Hva synes dere?

spisebord

4 Comments

  1. Ikke sant det ble fint?
   Deilig når det blir akkurat slik man ser det for seg.

   Beate

  1. Hei Maren
   Ja ikke sant?! Jeg synes også det, og hadde ønsket meg det lenge før jeg endelig fikk det i hus.
   Bordplaten er 130 cm i diameter.
   Vi er fire til vanlig rundt bordet, men det er plass til seks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up