grønne planter

slik kan du gjøre grønne planter mer trendy

grønne plantergrønne planter

I helgen utfordret jeg mine grønne planter, gjorde dem litt mer «synlig».

Jeg har dristet meg til å spraymale min Dracaena Marginata og synes det ble ganske stilig. Jeg har vært litt forsiktig med malingen og latt en del av det grønne være umalt. Du må liksom se to ganger før du oppfatter at det er noe annerledes med planten. Her kan du tilføre maling utifra hvilken «look» du  ønsker. Det vil være vel så spennende å dekke den helt også. Det får bli neste steg når jeg er lei av denne «looken».

grønne planter

Jeg har brukt hvit praymaling fra Panduro, denne gir en fin og matt overflate.

Her får du oppskrift på hvordan skape ditt eget avokado-tre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up