sommerstemning hjemme

slik får jeg sommerstemning hjemme

sommerstemning hjemmesommerstemning hjemme

Vi er kommet halvveis i juni og jeg har omsider fått gjort noen endriger som skaper sommerstemning hjemme i stuen. I år har jeg valgt rosa for å få den rette stemningen, og jeg må bare si at fargen virkelig lever opp til forventningene mine. Et par rosa puter, noen dus rosa vaser og et rosa duftlys var alt som skulle til. Jeg har i tillegg byttet ut tykke ullpledd med et hvitt linpledd.

sommerstemning hjemme

Friske blomster må jeg alltid ha og det som er fint med sommeren er at de fineste blomstene finner jeg ute i naturen. Alt fra markblomster til disse nydelige rosa Hundekjeksene plukker jeg med meg hjem.

sommerstemning hjemmesommerstemning hjemme

Jeg er også glad i grønne planter om sommeren. Når de fleste bærer plantene ut, kjøper jeg flere til å ha inne. Det er noe med det grønne og levende som gir meg følelsen av sommer.

Les også 3 enkle tips som vil gjøre stuen vårfin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up