stedge woud

Ny inn – Stedge Woud

Bare det beste er godt nok når jeg skal overtale meg selv til å lage hull i nyoppussede vegger. Dere kjenner dere sikkert litt igjen. Kanskje blir det ikke slik du hadde sett det for deg, kanskje blir det skjevt, eller det rett og slett blir helt feil og du står igjen med stygge hull. Panikken tar i hvert fall meg.

IMG_9887-1

Så, når jeg nå skulle lage de aller første hullene, måtte jeg være 100% sikker på valget mitt. Jeg har brukt månedsvis på å lete etter det perfekte og det var Stedge fra Woud som overbeviste meg om at det var verdt det. En hylle i lys eik, hvor det ser ut som den henger i luften, bare festet med en stål – vaier. Heldigvis ble resultatet bra og jeg er kjempefornøyd. Kul sant?

stedge woudstedge woudstedge woudstedge woud

STEDGE WOUD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up