bergen - guide

min bergen – guide

Det er så mange fine spisesteder og interiørbutikker i Bergen, hvor det er stilfullt innredet med flotte designmøbler. Jeg ønsker derfor å vise dere mine favoritter i en liten Bergen – Guide.

Hvor å handle 

Fresh Pepper i Christies gate 9 er en lekker butikk hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Hovedsaklig er dette en klesbutikk, men innerst i lokale finner du lekre produkter fra merket Aesop. Produktene står på linje i den smakfulle innredningen av marmor og minimalistiske hyller. Betjeningen er også supersøt, så her vet jeg du vil trives.

IMG_9923-2bergen - guide

Røst i Bryggen 15 er en delikat butikk som selger interiør, med merker som Aytm, Menu, FermLiving og Skandinavisk. Her er jeg ofte innom da butikken er spekket med deilig inspirasjon og fristende interiørvarer.

IllumsBolighus i Strandgaten 20 Her får du tre etasjer med deilig Dansk design, absolutt alt du kan tenke deg fra møbler, til lamper og mindre interiørdetaljer. Etter som jeg liker den nordiske stilen svært godt, er dette en klar favoritt.

Høyer i Torgallmenningen 2 er også hovedsaklig en klesforretning, men har et lite utvalg av interiør. Her får du delikate duftlys, fargerike puter og pledd og andre interiørdetaljer. Merker de har er blant annet Voluspa, Jonathan Adler og Missoni Home. Bare lokalene her er verdt turen. Dette er nemlig gamle eksklusive banklokaler, med det fineste marmorgulvet du kan tenke deg.

bergen - guide

Hvor å kjøpe blomster

Tone blomst i Starvhusgaten 3 er Bergens eldste blomsterforretning,  hvor de setter kvalitet, kreativitet og engasjement svært høyt. De har alltid det siste innen trendplanter, samtidig som de har de mer tradisjonelle blomstene. I tillegg har de den fineste innpakningen i hele byen, slik at blomstene er en sann glede å gi i gave.

Hvor å spise / drikke

Joe & The Juice i Torgallmenningen 8 Her føler jeg meg hjemme. Blant møbler fra Hay og lamper fra Tom Dixen kan du nyte en smoothie, nypresset juice eller en kopp kaffe. Du kan også bestille deg en fersk sandwich.

bergen - guidebergen - guide

Starbucks i Vetrlidsallmenningen 2 og i Neumanns gate 25 Starbucks kom til Bergen for noen få år siden og tok byen med storm. Jeg liker at det er litt edgy og jeg elsker Chai Latten deres. Denne må prøves!

Colonialen Litteraturhuset i Østre Skostredet 5-7 En uformell restaurant med et rustikk og personlig preg. Her nyter jeg en salat eller en sandwich, mens jeg studere den smakfulle innredningen.

bergen - guidebergen - guide

Kaffelade i Torgallmenningen 8 er en liten og intim kafé, i lokalene til byens gamle tobakksbutikk. Her får du byens beste kaffe!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up