sommerferien 2017

sommerferien – 2017

Da er tre deilige ferieuker over og jeg er klar for hverdagen igjen…eller klar og klar, men jeg er ihvertfall så mentalt klar som jeg kan bli. Alltid kjekt å treffe kollega igjen, også må jeg innrømme at det skal bli deilig å komme inn i de daglige rutinene igjen.

sommerferien 2017

Ferien har vi tilbragt på landstedet til mine svigerforeldre, hjemme og i Barcelona.

Dette var første gangen vi besøkte Barcelona, og for en by. Barcelona mangler ingenting! Formiddagen nøt vi på stranden og på ettermiddagen/kvelden opplevde vi byens mange gater og restauranter. Det ble dessverre ikke tid til å jakte på små interiørperler, så det har jeg til gode. Kom gjerne med tilbakemelding dersom du har tips til interiørbutikker i byen.

sommerferien 2017sommerferien 2017

Når det gjaldt mat, brukte vi guiden til Eirin Kristiansen. Her var det mange gode tips, og vi besøkte blant annet El Racò flere ganger. Fantastisk god mat!

sommerferien 2017sommerferien 2017

Is formet som en rose fra Amorino ♥

Hva har du gjort på i sommer? Opplevd noen reisemål du vil anbefale?

Da gjenstår det kun en liten helg, så er jeg klar for å dele inspirasjon igjen, god helg ♥

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up