6 ting du vil elske fra kolleksjonen ypperlig | ikea + hay

Denne høsten kan du glede deg til resultatet av samarbeidet ⇒ Ikea + Hay.

Her er en “sneak peek” av hva du vil finne i varehuset fra oktober.

pose 3

  • OMG!! Den tradisjonelle blå IKEA-posen har fått et løft av Mette Hay. Hun kom rask opp med ideen om å forvandle den ikoniske posen, og innrømmer at hun synes IKEA er sjenerøs som lar henne røre den. Hun har beholdt størrelsen og materialet, men har endret farge og vevstruktur. Denne gleder jeg meg til, og håper jeg klarer å få kloen i den når den er tilgjengelig på IKEA.

ikea + hay 3

  • Speil i forskjellige farger og former, med plass til oppbevaring. Perfekt i entreen.

ikea + hay 2ikea + hay stol

  • Spisebord og stoler. Her ser vi tydelig dna fra både Ikea & Hay, litt typisk for dem begge. Farger som går igjen i kolleksjonen er grå, grønn og hvit, noe jeg absolutt synes stolene kler. Et stramt design, både moderne og minimalistisk.

ikea + hay lampe

  • Lampe, både til gulvet og til bordet. En slank LED lampe med dimmer som lar deg regulere lyset med en enkel berøring. Så tidløs.

ikea + hay 4ikea + hay1

  • Krakker i tre. En krakk og en benk i samme utførelse, med buet overflate.

sofa 2 ikea + hayikea + hay bord

  • Sovesofa med matchende bord. Kanskje den spenstigste sovesofaen jeg har sett, enkel, stilfull og minimalistisk. Med en springfjærmadrass som sittepute, har de fått  til et møbel som er komfortabel både på dagtid og på nattestid.

IKEA og Hay startet samarbeidet med en idé om 35 produkter, nå er de oppe i 70. Felles for dem begge er målet om å gjøre god design tilgjengelig for folk flest. Sofa, spisebord, benk, stoler, lamper, kontormøbler og et stort utvalg av tilbehør står på produktlisten, så er det spennende å se om de overrasker og kommer med flere produkter utover høsten.

Foto ©IKEA

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up