jotun

fargene som skaper harmoni hjemme

Hver høst lanserer Jotun nytt fargekart, denne gangen basert på tre tendenser og tilhørende farger de mener vil preget hjemmene våre i tiden som kommer. Dette er tendenser de ser i hele verden og har valgt å kalle City Motion, Silent Serenity og Lush Garden.

Etter en lang periode med lyse farger, er vi endelige klare for å slippe farger inn i hjemmene våre. Jotun har derfor bygget opp fargekartet fra Lady slik at du enkelt kan velge farger som skaper harmoni, enten du velger farger som er ton – i – ton eller ønsker delikate kontraster.

City Motion

jotunjotun

City Motions passer perfekt til den minimalistiske trenden og har sin base i blå nyanser. Inspirasjon er hentet fra urbane storbyer som København, Berlin, London og New York.

Silent Serenity

jotunjotun

Silent Serenity handler om et enkelt liv i en atmosfære som er både varm og innbydende. Her ser vi hvordan brune sandfarger og farger av fersken skaper stillhet og ro.

Lush Garden

jotunjotun

Lush Garden handler om eksotiske naturopplevelser og botaniske hager. Bruken av grønt har vart en stund, men nå ønsker vi en dypere tone. Sammen med nyanser av rødt skaper dette en vakker harmoni.

foto ©Jotun A/S / Lady

Fotograf : Line Klein Styling : Kråkvik & D’Orazio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up