Edison the Petit

edison the petit | stor i all sin litenhet

I samarbeid med Fatboy | Edison the Petit

Edison the Petit

Dette lille sjarmtrollet av en lampe – Edison the Petit, vet sannelig å skape stemning. Den ikoniske lampen fra Fatboy lyser opp enhver mørk krok, både inne og ute og gir et behagelig varmt lys. Virkelig en stor favoritt her hjemme.

Edison the PetitEdison the Petit

En av de tingene jeg liker best med Edison the Petit, er at den er trådløs og kan enkelt flyttes rundt etter behov. Jeg tar den alltid med ut i hagen nå som kveldene er mørkere og jeg ønsker en varmere stemning. Det er også fint å kunne ha den i en hylle uten å måtte tenke på den kjedelige strømledningen.

Edison the Petit

Edison lades enkelt med en USB-kabel og har en kapasitet på 24 timer. Ved å trekke i den lille røde Fatboy-etiketten kan du justere lysintensiteten i hele tre nivå, noe som også gjør den populær som nattlampe på barnerommet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up