Ferm Living

se høstens nyheter fra ferm living – the home

The Home er navnet på høst – og vinterkolleksjonen til Ferm Living, samme navn som de har gitt sitt nye showroom i København. De har skapt en kolleksjon der farge, materialet og tekstur balanseres med rene former og myke linjer. En sofistikert samling møbler og interiør som gir en luksuriøs følelse.

Ferm LivingFerm Living

Dyp grønn, skitne rosatoner og myk velur er noe som går igjen i interiøret denne høsten, og Ferm Living skuffer selvsagt ikke. Fargene står så utrolig fint sammen, og i kombinasjon med myk velur er det enkelt å skape stemning denne høsten. Jeg har selv valgt rosa, grønn og velur denne sesongen, og digger det. Skal vise dere senere ♥

Ferm LivingFerm LivingFerm Living

foto ©fermliving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up