høstens look

slik skaper du høstens look i sofakroken

Etter noen uker med flott høstvær, er det omsider blitt høst inne i stuen også. Trenden denne høsten er grønn, rosa, lilla og fløyel. Vi ser det ikke bare i interiøret, men også innen mote er dette høstens må ha! Og jeg digger det ♥ Her er høstens look

høstens lookhøstens look

Jeg har tidligere investert i noen ordentlige innerputer av kvalitets-dun, som jeg bruker år etter år, og som virkelig tåler å bli brukt. Da trenger jeg bare å kjøpe putetrekk når jeg ønsker å endre uttrykk etter trender og årstider.  Mine nye trekk er fra H&M Home.

høstens lookhøstens look

Alle putetrekkene er i deilig fløyel, bortsett fra den rosa med frynser og de grå som hører til sofaen. Fløyel er med på å skape en lunhet som jeg synes er hyggelig i høstmørket, og utover vinteren. Da er det ikke feil at butikkene bugner over av denne kvaliteten nå. Salongbordet har jeg dekorert med norske Ildhane og Glo, som er perfekt til denne årstiden.

høstens lookIMG_0574

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up