Kunst

personlig og egenartet kunst – en stor del av interiøret

I samarbeid med TAV ART | Kunst

KunstKunst

Jeg har i samarbeid med TAV ART fått tilpasset et maleri som passer perfekt hos meg. Fargene jeg har i interiøret blir tatt opp igjen i bildet. Duse gråfarger, kombinert med en deilig grønnfarge, farger som rett og slett gir meg ro.

Kunst

Kunstneren er opptatt av at maleriene hun lager blir en del av interiøret og ønsker at det skal skli rett inn. Med sine kunstverk ønsker hun å gjøre hjemmet ditt mer personlig og egenartet. Det synes jeg virkelig hun klarer med «Skikkelsene» som hun har malt til meg.

KunstKunst

Et hot tips er derfor å vente med kjøp av kunst til alt av møbler og interiør er på plass. Da er det lettere å leke seg med farger og motiv, og man ser fort hva som «mangler».

Ønsker du å høre hva TAV ART kan få til hjemme hos deg, hjelper hun deg gjerne. Ta kontakt med henne her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up