trans-parents

trans-parents | en lampe skapt for stemning

I samarbeid med Fatboy | Trans-parents

IMG_1224-1IMG_0405-1

I natt skrudde vi klokken og kveldene blir mørkere. Jeg liker i grunnen denne tiden på året og er allerede begynt å glede meg til jul. Levende lys og stemningsfulle lamper som lyser opp mørket er så fint synes jeg, og det skaper en helt spesiell stemning.

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Fatboy, og deres fantastisk fine lamper. Slik som denne, Trans – parents, en stilfull lampe som vil passe hvor som helst. Den har et spennende gjennomsiktig utseende, og skaper en lunheten i vintermørket.

IMG_1229-1

Trans – parents er en LED lampe som kommer i fem spennende farger, og kan faktisk også brukes ute.

Ta gjerne en titt på den lille store klassikeren Edison the Petit her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up