omaggio glassvase

sesongens hit | omaggio glassvase i trendfargen grønn

I samarbeid med Kähler | Omaggio glassvase

omaggio glassvaseomaggio glassvaseomaggio glassvase

Kähler har vært populær gjennom mange tiår, og det er ikke så rart. De vet å lage tidløse og klassiske detaljer til hjemmet vårt, hver eneste sesong! Kählervasene er kanskje de mest populære vasene i Norge, og en av grunnene til det er at de vet å fornye seg. De tilfører farger etter trendene og lanserer ny lekker design år etter år. I fjor lanserte de den populære vasen Omaggio, i glass. Og nå får du den i trendfargen GRØNN!

   Den er så fin, ikke sant? ♥ Jeg tror den vil ligge under mange juletrær i år.

omaggio glassvase

Se vasen i klart glass og plomme her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up