Ferm Living

slik skaper du julestemning med ferm living

En rosa og en grønn julesokk i velur fra Ferm Living er hva jeg ønsker meg akkurat nå. For en deilig kombinasjon, ikke sant? Det er ikke lenge igjen nå før huset skal skinne av julestemning… om et par uker er vi i desember og julestjernen er tent.

Ferm LivingFerm Living

Ferm Living har lenge vært et av mine favorittmerker innen interiør. Med bildene fra deres julekolleksjon er det neimen ikke vanskelig for meg å komme i julestemning.

For Ferm Living handler julen om følelser og om magi. Duften av stearinlys, kanel og furunåler som vi tar med inn i varmen. Jeg kjenner meg så godt igjen i disse juletradisjonene, og kan føle magien fra disse vakre stemningsbildene.

… som jeg gleder meg…

Ferm LivingFerm Living

Foto ©fermliving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up