the dybdahl co

botaniske posters fra the dybdahl co

I samarbeid med The Dybdahl Co

the dybdahl cothe dybdahl co

Nå som desember er over og julepynten er ryddet bort er det mange som opplever at stuen føles tom. Lysten på noe nytt kommer snikende, og en enkel fornyelse er å bytte ut plakatene du har rammet inn. Botaniske posters er perfekte nå som vi går mot lysere dager og naturen skal våkne til liv.

the dybdahl co

Plakatene fra The Dybdahl Co er skapt ut i fra tropiske bilder. De bevarer den originale særegenheten i bilde og legger til elementer som gjøre at bilde ser gammelt ut. Selv om plakatene har en tropisk atmosfære passer de perfekt inn i vår nordiske stil.

the dybdahl cothe dybdahl co

Plakatene passer i alle rom. Bruk dem på soverommet for å skape en hyggelig og lun atmosfære, eller i tv stuen sammen med dine grønne planter.

the dybdahl cothe dybdahl co

foto ©beatesørum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up