desenio

minimakeover med desenio + rabattkode

Koden “TRENDHJEM” gir 25% rabatt hos Desenio mellom 13-15 februar. *Koden gjelder ikke  handpicked-/collaboration posters eller rammer. Sponsrat av Desenio

desenio

Da vi overtok huset fra slutten av 80’tallet, trengte hele boligen ny kjærlighet. Vi måtte prioritere, og soverommet vårt er det rommet som ligger lengst ned på listen. Som en interiørnerd jeg er, kan dere forstå at det ikke gir ro i sjelen med strie som var poppis på 80’tallet. Jeg har derfor gitt rommet en enkel, men effektfull makeover med posters fra Desenio. Jeg har valgt plakater som, etter min mening, gir en indre ro. Perfekt på et rom hvor vi skal hvile og hente ny energi.

deseniodesenio

Desenio brenner for innredning og design, og har ett av Skandinavias største utvalg av stilfulle plakater og tilbehør som rammer, bildelister og klemmer. De oppdaterer hele tiden utvalget sitt for å følge de nyeste trendene. Jeg er helt sikker på du vil finne noe som passer akkurat din interiørstil.

desenio

SHOP THE LOOK


Husk koden “TRENDHJEM” og få 25 % rabatt på ditt kjøp i perioden 13 – 15 februar. *Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer.

foto ©beatesørum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up