heymat

heymat – en matte du vil komme hjem til

I samarbeid med Heymat

heymat

Forskning viser at noe av det vi mennesker husker best av en opplevelse er førsteinntrykket. Gangen er det første rommet de som besøker oss får se, derfor er det viktig for meg at den fremstår innbydende og ren. Jeg synes selv det er hyggelig å komme hjem etter en lang dag på jobb, og det første som møter meg er en trivelig gang. Heymat er en matte som sørger for akkurat dette. Den frisker opp gangen, ser bra ut, samtidig som den samler smuss og vann som en proff.

heymatheymat

Heymat er fremstilt av 50% gjenvunnet materiale og er derfor svært miljøvennlig. Overflatens tykkelse og måten den er vevd på, gjør matten slitesterk så den skal tåle daglig bruk. Den gummierte baksiden sørger for at den ligger pent og stødig på gulvet. Dørmatten er norsk design og finnes i mange lekre farger / motiver, og i hele tre størrelser. Matten på bilde heter Blåne Winter og er i str. M – 85×115 cm.

Logo_topp

foto ©BeateSørum

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up