interiørtrendene 2018

dette er interiørtrendene 2018

Interiørtrendene 2018

interiørtrendene 2018

Terrazzo – Dette materialet så vi komme i rasende fart allerede i fjor, og vi ser enda mer til det i år. Terrazzo tar nemlig mer og mer over for marmor. Du får det på alt fra store overflater som gulv og møbler, til småvarer som vaser og lysestaker.

interiørtrendene 2018

Skulpturer – Byster, gips og steinskulpurer er en fin kontrast til de stramme geometriske formene som kom i fjor. Skulpturer i interiøret er et spennende element og gjør det mer personlig.

interiørtrendene 2018

Håndverk – Vi er mer bevisst det unike og varige, og ser verdien av et godt håndverk. Vi vil se dette både når det gjelder keramikk, men også vevde produkter blir populært. Ved hjelp av det håndlagde vil du skape et varig interiør med en personlig touch.

interiørtrendene 2018

Blomster – Vi ønsker å bruke mer blomster, alt fra levende til trykket på tekstiler, pynteting og posters. Ingenting er så forfriskende som en avskåret bukett med blomster, så at vi ser dette mer i interiøret nå, er virkelig gøy.

interiørtrendene 2018

Rillet glass – Nå er det rillet gjennomskinnelig glass som dominerer. Rillet glass gir et fint spill på det vi kan skimte igjennom, og ved bruk av dette materialet til lysestaker, vil lyse brytes i møte med glasset.

Se også trendene for 2017 

foto©
forsidebilde + bilde 1 Zakkia |
bilde 2 K R I S T I I N A |
bilde 3 Poaste |
Bilde 4 Lyngby Porselen |
Bilde 5 Ferm Living |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up