poast

moderne håndverk fra norske poast

Poast | Norsk håndlaget design

poastpoast

Det er så gledelig å se at vi er begynt å verdsette håndverk igjen. Ingenting er så fint som håndlaget interiør hvor designeren har lagt sin sjel i hvert produkt. Det siste året har jeg virkelig fått opp øynene for norsk – amerikanske Laurie Poast, som er bosatt i hjembyen min, Bergen.

poast

Jeg har vært på flere av Poast`s pop – up butikker og blir like imponert hver gang. Produktene hennes er minimalistisk, moderne og har et litt røft matt utseende.

poastpoast

Ved å tilføre hjemme ditt et godt håndverk, skaper du et varig interiør og gjør det hele mer personlig. Jeg merker selv hvor glad jeg blir i håndlagde produkter, mer og mer etter hvert som tiden går. Blir aldri lei ♥

poast

foto©Poast

Mer fra årets interiørtrender finner du her

6 Comments

    1. Ja ikke sant de er nydelige!
      Jeg er stor fan av Laurie, og ønsker meg alt hun lager.

      Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up