boconcept

boconcept – når detaljene teller

I samarbeid med BoConcept

boconceptboconcept

Da kan jeg endelig vise frem mine nye Ottawa stoler fra BoConcept ♥ Jeg har virkelig gledet meg til å høre om dere er like begeistret som det jeg er. Dersom du følger på Instagram har du allerede fått en sniktitt, og responsen der gleder meg.

boconcept

Jeg var så spent på hvordan det ville være å gå fra hvite til mørkegrønne stoler, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Mørk velur skaper en lunhet og dybde i rommet, akkurat hva jeg trenger i stuen. Rommet er stort og litt vanskelig å få hyggelig, så det at stolene nå skaper denne hyggen er så gøy.

boconcept

Designeren har hentet inspirasjon fra naturen og gitt stolen en løvformet fasong. Det var akkurat denne spennende fasongen, samt den unike komforten jeg falt for da jeg skulle bytte ut spisestuestolene mine.  Det er heller ikke feil at de er perfekt til bordet med samme navn, med de lekreste detaljer på beina.
Så stilrent og gjennomført.
boconcept
Slik så det ut før;
boconcept
Foto©BeateSørum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up