hvitveis

Hvitveis – et sikkert vårtegn

Hvitveis

hvitveis

Så fort de siste månedene har gått!

At vi har startet på mai er helt herlig. Den måneden, jeg ihvertfall, har ventet på helt siden nyttår. Det er så fint å se naturen våkne til liv, bli grønn og fargerik av blomster og blader. I går, da jeg gikk tur med hunden min, Sinko, fikk jeg øye på de søte hvitveisene. Det er et sikkert vårtegn for meg.

hvitveishvitveis

Jeg plukket selvsagt med meg noen, og satte dem i en vase på kjøkkenet ♥ Vårstemningen står i taket, de er så typisk mai! Når jeg ser de står her på bordet, hvor vakre de er, tenker jeg at de er perfekt på 17 mai – bordet. Så nå gleder jeg meg til å vise dere inspirasjon til festbordet i neste innlegg, med norske flagg og søte små hvitveis.

hvitveis

foto©BeateSørum

Her finner du mitt 17 – mai bord fra i fjor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up