Mill

slik sørger mill for at du holder varmen ut i sommernatten

I samarbeid med Mill | Terrassevarmer

Mill

I år kom sommeren kom som et smell, og den bare varer og varer. Jeg kan ikke huske sist vi hadde så fint sammenhengende vær som vi har hatt til nå, kan du? Uke etter uke med sol og sydenvarme, og lange fine kvelder i hagen.

Selv om dagene er varme, er det sjeldent vi har tropenetter i Norge. Da er det digg å kunne varme seg på en terrassevarmer fra Mill til langt ut i sommernatten.

MillMill

Terrassevarmeren fra Mill har et unikt design, formet som en superstilig lampe. Jeg har valgt å henge den over sofaguppen, da det ofte er her vi sitter om kvelden, men den er selvsagt fin å henge over spisebordet også.

Etter å ha prøvd den noen uker, må jeg si at det jeg liker aller best med varmelampen er at den gir en god og komfortabel varme. Lyset den gir fra seg er dempet og behagelig, i motsetning til tradisjonelle terrassevarmere som ofte gir et skarpt rødglødende lys. Helt herlig og virkelig å anbefale ♥

Mill

Mill terrassevarmer får du kjøpt hos Elkjøp og OBS Bygg.

foto©BeateSørum

For mer hageinspirasjon, ta en titt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up