demring

nymalt stue – igjen…demring møter minty breeze

demring

Grått er ikke bare grått hører jeg til stadighet, og det siste året har jeg erfart akkurat dette i min egen stue. Det er så mye av omgivelsene som spiller inn når man velger veggfarge, årstidene også. Det må ofte gå en stund, alle årstidene må gjerne være passert før man med hånden på hjerte kan si; jo denne fargen er feil i dette rommet!

demringdemring

Da vi pusset opp for et år siden valgte jeg en dus gråfarge fra Nordsjö som heter Grey Pearl. Etterhvert som månedene gikk opplevde jeg at fargen virket mer blå enn grå, til tider nesten selvlysende blå. Jeg antar det er fjellet som ligger tett opptil den ene husveggen i stuen som gjør denne lyse gråfargen så blå.

demring

Da utgangspunktet var grå vegger bestemte jeg meg for å male om, og begynte å lete etter den “rette” gråtonen som ville beholde gråfargen uansett omgivelsene og lyset fra de forskjellige årstidene.

Ettersom jeg var redd for å gå på den samme “blemmen” sendte jeg inn spørsmål og bilder til Jotunbloggen. Jeg fikk raskt svar om at Demring ville fungere fint, og hva fungerer perfekt til Demring? Jo Minty Breeze, min favorittfarge! Så da ble det et par vegger i denne nydelige grågrønne fargen i tillegg.

demring

♥ So far – So good ♥

demring

foto©BeateSørum

7 Comments

  1. Hei!
   Teppet heter Primo i fargen Blush og er fra Lone Tepper.
   Det er i ull, 200 * 300 cm, knallfint!
   Fåes kjøpt hos Møbelringen.

   Beate

  1. Hei!
   Tusen takk 🙂
   Gulvet er Pergo laminat – Moderne Dansk heter det.

   Beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up