afternoon tea

afternoon tea med kähler design

I samarbeid med Kähler Design

afternoon tea

Et etasjefat fullt av deilig smørbrød, scones og søtsaker er hva vi forbinder med en hyggelig Afternoon tea, selvsagt med en stor kopp smakfull te til.

afternoon teaafternoon tea

Tradisjonen strekker seg tilbake til 1840-tallet, da hertuginnen av Bedford ba hoffet om å lage en kanne te til henne, med brød, smør og noe søtt til. Måltidet syntes hun var så hyggelig at hun begynte å invitere vennene sine.

Det er ikke før de siste årene at dette er blitt populært i Norge. Jeg var på min første Afternoon tea i Bergen nå på lørdag, og jeg syntes det var så kos å drikke te og smake på forskjellige søtsaker sammen med min beste venninne.

afternoon tea

Jeg har lenge ønsket meg et etasjefat å sette kakestykkene på når jeg har selskap for jeg synes de er så søte, og de løfter ethvert festbord. Du kan tror jeg ble glad da Kähler lanserte etasjefatet i Hammershøi-serien nå i våres. Så rent og klassisk, med de anerkjente rillene som serien har. Nå gleder jeg meg til å invitere mine venner til Afternoon tea hjemme hos meg ♥

afternoon tea

foto©BeateSørum

Annen inspirasjon med servise fra Kähler Design

logo.png

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up