new in – brdr.krügers the bølling tray table

The Bølling Tray Table

Forelsker du deg noen ganger i møbler og interiørdetaljer?

Det gjør jeg. Noen ganger kommer jeg over ting jeg ikke får ut av hode, ting jeg må ha. Jeg kan bruke timesvis på å lete etter butikker som selger det. “I know!

IMG_3382-1IMG_3354-1

The Bølling Tray Table er akkurat et slik møbel.

Da jeg først så det på Instagram, visste jeg hverken hva det het, hvem som hadde designet det eller hvor jeg kunne få kjøpt det. Det eneste jeg visste var at dette måtte jeg ha! Jeg brukte litt tid for å finne butikker som solgte det, og endte til slutt opp med å importere det fra Danmark. Ble noen kroner i toll, men slik er det når man forelsker seg, ikke sant?

IMG_2888-1.jpg

Det fine med bordet er at platene er vendbar, slik at du kan få flere forskjellige uttrykk. Jeg valgte hvit og sort, med eike – ramme. Her er utvalget stort, både når det gjelder tresort og farge på bordplatene.

IMG_2737IMG_2735

foto©BeateSørum

Her er hvor jeg bestilte bordet.

Andre herligheter i eik her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up