madrass

drøm søtt med eve sleep madrass

I samarbeid med EVE Sleep | madrass i særklasse

madrass

Jeg er så heldig å ha fått prøve madrassene til EVE Sleep noen uker, og for en komfort! Selv jeg som har en trøblete rygg, våkner fornøyd og uthvilt.

madrassmadrass

Eve Sleep har brukt mange år på å utvikle madrassene sine, med et mål: å bli best i verden. De har hele syv soner i områdene som krever støtte fra topp til tå, ryggraden din vil derfor ha en naturlig stilling gjennom hele natten. Sonene er 5 cm dype, som er den optimale dybden for trykkavlastning uansett hvilken stilling du sover i.

madrass

Tidligere har min mann og jeg hatt to ulike madrasser. Ryggen min krever fast madrass, mens min mann sover best på en som er medium. Det morsomme nå er at vi begge sover like godt på den gule madrassen fra Eve Sleep.

madrass

foto©BeateSørum

For mer soverominspirasjon ta en titt på min datters rom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up