søstrene grene

barndomsminner med søstrene grene + giveaway av den lekre nyheten

I samarbeid med Søstrene Grene

søstrene grene

Tenker du noen ganger tilbake til skoletiden, da du var barn og et skole-friminutt føltes å vare for evig?

Anna og Clara hos Søstrene Grene ser seg ofte tilbake, og henter mye inspirasjon til sine kolleksjoner fra barndoms – minnene sine. Som med denne stolen som tar deg rett tilbake til skolebenken, her har de gjort sin tolkning av hvordan den klassiske skolestolen skal se ut i moderne tid. Søstrene har derfor designet en stilren stol, med åpen konstruksjon der stolbeina i matt metall skaper et flott motspill til setet og rygglenet som er i trefinér.

søstrene grenesøstrene grene

Når jeg tenker tilbake på mine år i barneskole, er det friminuttene jeg har sterkest i minne. Hvor fantastisk gøy det var å hoppe strikk og tau sammen med klassevenninnene. Jeg var nok ikke den flinkeste, men med trening i hvert eneste friminutt ble jeg etterhvert en mester…det er ihvertfall slik jeg husker det 😉

Jeg har fått være kreativ, og har valgt å male den akkurat slik jeg ville hatt den i klasserommet som barn, rosa med skinnende bein i kobber

søstrene grene

Stolen er malt i fargen Soft Pink – Jotun og spraymalt i fargen Kobber – Bengalack.

søstrene grene

Hva er ditt fineste minne fra skoletiden?

Ved å legge igjen ditt minne fra skoletiden i kommentarfeltet, kan du bli en heldig vinner av Søstrene Grenes moderne skole-stol til en verdi av kr. 598,-

Husk å oppgi hvilken Søstrene Grene butikk du vil hente din stol om du er den heldige vinneren.

Vinneren er Hilde Mari – Gratulerer!

søstrene grene

Slik så stolen ut før jeg malte den, og det er denne utgaven du kan vinne.

Vinner du ikke, er stolene å finne i Søstrene Grenes butikker fra 20 september.

Ønsker du å se mer av Søstrenes fantastiske høstkolleksjon som er i salg fra i dag, ta en titt på deres digitale nyhetsavis.

foto©BeateSørum

 

21 Comments

 1. Mitt minne fra barneskolen er fra da jeg bodde i Elfenbenskysten; vi gikk i uniformer, satt på gammeldagse pulter der stol og bord hang sammen. Det var en fransk skole og ganske strenge regler! Hver morgen måtte vi stille oss opp ute i skolegården på rekke og rad 😃 Ikke noe tull!
  *Kan hente stol på CC Stadioen, Hamar

 2. Mamma og jeg var i møte med rektor for å skrive meg inn på barneskolen. Da erklærte jeg til rektor at jeg ikke trengte å gå på skole, for jeg kunne lese og skrive. De fikk seg en god latter, og mamma elsker å fortelle denne historien om og om igjen.

 3. Syntes det var stor stas å få mange til å skrive i minneboka mi!

  God helg!

  Søstrene Grene Molde

 4. Strikkhopping med alle jentene på trinnet på barneskolen, kanotur med klassen på ungdomsskolen 😍

  Oasen, Bergen

 5. Mine beste minner fra skolen er de dagene med sol ute i skolegården, masse lek og morro og da jeg kunne ha på meg min pudderrosa favorittkjole med puffermer og hvite polkadotter(og om jeg fikk lov ble det kreppet hår og)😍 Vi hoppet strikk til krampa tok oss og vi løp rundt med null bekymringer. Fine minner🌸

 6. I skolegården det mye lek var
  – kanonball og sisten- jeg var snar!
  Hoppestrikk og paradis, jentene lo
  – alle var med da vi på ring slo!
  På rekke vi i klasserommet satt
  – da læreren dro i kartet som i gulvet datt!
  Kritt på tavlen, å fy for en lyd
  – ved skoledagslutt, vi hylte av fryd!

  (henter stol på Sandnes)

 7. Utelek i skolegården i friminuttene. Hoppet strikk, hoppet paradis.

  (Henter stol i Sandvika).

 8. Det går ikke ann å bare velge Tet, så jeg nevner noen – en del kjenner seg kanskje igjen? 😊 Hoppe tau og
  hoppe strikk. Leke «klappe-leker.» Anne liane f.eks. 🙌🏼 Den store gode gjengen vi var.. *drømme tilbake* Like mange gutter som jenter, så vi paret oss opp og byttet kjærester litt som det passet oss 👫👫👫👫👫😘😂 Sende lapper til hverandre, og skrive i hverandres minnebøker 📝 Være med hverandre hjem dag ut og dag inn. Overnattinger hvor vi var så kule at vi skulle «døgne», men sjeldent klarte det.. 🤤😴 Hvis jeg blir den heldige, henter jeg gjerne på Sørlandssenteret 😊🍀

 9. Klasseturen i 6.klasse er ett koselig minne😀 jeg vil gjerne hente stolen på exhibition,Bergen.

 10. Første skoledag var alltid fylt med spenning! Jeg gledet meg alltid til å kjøpe nye skrivesaker, det er så stas med noe nytt 🙂

  Søstrene Grene i Karl Johan

 11. Mitt beste minne er når barneskole læreren min inviterte hele klassen hjem til hun for pizza og kosekveld! Da var alle i godt humør å vi hadde det kjempegøy! Vi ble veldig godt kjent med læreren og følte oss tryggere på hun i klasserommet.

  Søstrene grene Torvbyen💥

 12. Mitt beste minne er musikk timene og blokkfløytene! Alltif god stemning bland oss i klasssen da💝 -Søstrene på galleriet 😊

 13. Mitt beste minne fra barneskolen er definitiv friminuttene. Vi var alltid en fin jentegjeng som hoppet strikk, tau og lekte i skogen som vi var så heldig å ha rett utenfor skoledøra. Og tenk at jeg enda har alle de flotte jentene i livet mitt, den dag i dag!

  Søstrene Grene Narvik Storsenter <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up