søstrene grene

barndomsminner med søstrene grene + giveaway av den lekre nyheten

I samarbeid med Søstrene Grene

søstrene grene

Tenker du noen ganger tilbake til skoletiden, da du var barn og et skole-friminutt føltes å vare for evig?

Anna og Clara hos Søstrene Grene ser seg ofte tilbake, og henter mye inspirasjon til sine kolleksjoner fra barndoms – minnene sine. Som med denne stolen som tar deg rett tilbake til skolebenken, her har de gjort sin tolkning av hvordan den klassiske skolestolen skal se ut i moderne tid. Søstrene har derfor designet en stilren stol, med åpen konstruksjon der stolbeina i matt metall skaper et flott motspill til setet og rygglenet som er i trefinér.

søstrene grenesøstrene grene

Når jeg tenker tilbake på mine år i barneskole, er det friminuttene jeg har sterkest i minne. Hvor fantastisk gøy det var å hoppe strikk og tau sammen med klassevenninnene. Jeg var nok ikke den flinkeste, men med trening i hvert eneste friminutt ble jeg etterhvert en mester…det er ihvertfall slik jeg husker det 😉

Jeg har fått være kreativ, og har valgt å male den akkurat slik jeg ville hatt den i klasserommet som barn, rosa med skinnende bein i kobber

søstrene grene

Stolen er malt i fargen Soft Pink – Jotun og spraymalt i fargen Kobber – Bengalack.

søstrene grene

Hva er ditt fineste minne fra skoletiden?

Ved å legge igjen ditt minne fra skoletiden i kommentarfeltet, kan du bli en heldig vinner av Søstrene Grenes moderne skole-stol til en verdi av kr. 598,-

Husk å oppgi hvilken Søstrene Grene butikk du vil hente din stol om du er den heldige vinneren.

Vinneren er Hilde Mari – Gratulerer!

søstrene grene

Slik så stolen ut før jeg malte den, og det er denne utgaven du kan vinne.

Vinner du ikke, er stolene å finne i Søstrene Grenes butikker fra 20 september.

Ønsker du å se mer av Søstrenes fantastiske høstkolleksjon som er i salg fra i dag, ta en titt på deres digitale nyhetsavis.

foto©BeateSørum

 

21 Comments

 1. Mitt minne fra barneskolen er fra da jeg bodde i Elfenbenskysten; vi gikk i uniformer, satt på gammeldagse pulter der stol og bord hang sammen. Det var en fransk skole og ganske strenge regler! Hver morgen måtte vi stille oss opp ute i skolegården på rekke og rad ? Ikke noe tull!
  *Kan hente stol på CC Stadioen, Hamar

 2. Mamma og jeg var i møte med rektor for å skrive meg inn på barneskolen. Da erklærte jeg til rektor at jeg ikke trengte å gå på skole, for jeg kunne lese og skrive. De fikk seg en god latter, og mamma elsker å fortelle denne historien om og om igjen.

 3. Syntes det var stor stas å få mange til å skrive i minneboka mi!

  God helg!

  Søstrene Grene Molde

 4. Strikkhopping med alle jentene på trinnet på barneskolen, kanotur med klassen på ungdomsskolen ?

  Oasen, Bergen

 5. Mine beste minner fra skolen er de dagene med sol ute i skolegården, masse lek og morro og da jeg kunne ha på meg min pudderrosa favorittkjole med puffermer og hvite polkadotter(og om jeg fikk lov ble det kreppet hår og)? Vi hoppet strikk til krampa tok oss og vi løp rundt med null bekymringer. Fine minner?

 6. I skolegården det mye lek var
  – kanonball og sisten- jeg var snar!
  Hoppestrikk og paradis, jentene lo
  – alle var med da vi på ring slo!
  På rekke vi i klasserommet satt
  – da læreren dro i kartet som i gulvet datt!
  Kritt på tavlen, å fy for en lyd
  – ved skoledagslutt, vi hylte av fryd!

  (henter stol på Sandnes)

 7. Utelek i skolegården i friminuttene. Hoppet strikk, hoppet paradis.

  (Henter stol i Sandvika).

 8. Det går ikke ann å bare velge Tet, så jeg nevner noen – en del kjenner seg kanskje igjen? ? Hoppe tau og
  hoppe strikk. Leke «klappe-leker.» Anne liane f.eks. ?? Den store gode gjengen vi var.. *drømme tilbake* Like mange gutter som jenter, så vi paret oss opp og byttet kjærester litt som det passet oss ??????? Sende lapper til hverandre, og skrive i hverandres minnebøker ? Være med hverandre hjem dag ut og dag inn. Overnattinger hvor vi var så kule at vi skulle «døgne», men sjeldent klarte det.. ?? Hvis jeg blir den heldige, henter jeg gjerne på Sørlandssenteret ??

 9. Klasseturen i 6.klasse er ett koselig minne? jeg vil gjerne hente stolen på exhibition,Bergen.

 10. Første skoledag var alltid fylt med spenning! Jeg gledet meg alltid til å kjøpe nye skrivesaker, det er så stas med noe nytt 🙂

  Søstrene Grene i Karl Johan

 11. Mitt beste minne er når barneskole læreren min inviterte hele klassen hjem til hun for pizza og kosekveld! Da var alle i godt humør å vi hadde det kjempegøy! Vi ble veldig godt kjent med læreren og følte oss tryggere på hun i klasserommet.

  Søstrene grene Torvbyen?

 12. Mitt beste minne er musikk timene og blokkfløytene! Alltif god stemning bland oss i klasssen da? -Søstrene på galleriet ?

 13. Mitt beste minne fra barneskolen er definitiv friminuttene. Vi var alltid en fin jentegjeng som hoppet strikk, tau og lekte i skogen som vi var så heldig å ha rett utenfor skoledøra. Og tenk at jeg enda har alle de flotte jentene i livet mitt, den dag i dag!

  Søstrene Grene Narvik Storsenter <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up