design

inspirasjon fra helgens interiør & design messe i grieghallen

design

Når jeg besøker interiørmesser er jeg alltid på jakt etter det unike, og de siste årene har jeg fått øynene opp for håndlage produkter. Dette er hva jeg ønsker å se når jeg er på messer, og helgens interiør & design messe i Grieghallen var proppet med vakker unik håndverk.

designdesign

Trendsonen som møtte deg da du kom inn i Grieghallen var utarbeidet av Elin Kickén og Evalotta Sundling. Her hadde stylistene lekt seg med messens designprofil og byggets formspråk. Med elementer som holdbar design, godt håndverk og spennende former ønsket de å berøre publikum. Ta deg tid til å dvele, stod det skrevet ved utstillingen.

designdesign

Norsk – Amerikanske Poast var utstillingen jeg gledet meg mest til. Laurie Poast lager vakker håndverk, som både er minimalistisk, moderne og har et røft matt utseende. Det er så spennende det hun får til!

design

Hvor vakker er ikke disse!

designdesign

Kunstutstilling – Kunstkurator:
Daniela Ramos Arias i samarbeid med Kunstguide.

designdesigndesign

Fredrik Bull – en norsk designer som bemerker seg med sine unike, selvlagde objekter i bronse, glass, tre og keramikk. Fantastisk gøy å se produktene hans på messen.

design

En inspirerende messehelg! Jeg gleder meg allerede til neste år, da er messen satt til helgen 20 – 22 september!

design

foto ©BeateSørum

Mer av design & håndverk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up