blomstertrend

høstens store blomstertrend + et tips som sørger for at stråene holder seg vakre

Blomstertrend

Da jeg leste at den store trenden dette året var tørkede blomster og strå, innrømmer jeg at jeg var skeptisk på om det ville slå an. Nå, snart et år etter har jeg selv hengt meg på trenden, og jeg synes det er utrolig dekorativt.

blomstertrendblomstertrend

♥    ♥    ♥

blomstertrend

Stråene på bildene over plukket jeg tidlig i høst, tror det var sent i august. Jeg satte dem direkte i en vase uten vann, og har latt dem stå sånn siden. De holder seg så fint, og jeg håper de holder seg slik hele sesongen.

blomstertrend

Disse heter Pampas, og er en form for prydgress. De er så vakre, og de er å se på de fleste interiørbildene på Instagram. Jeg måtte lete lenge før jeg omsider fant hos Interflora, men nå selges de nesten over alt. Heldigvis, denne blomstertrenden har jo tatt helt av.

Et lite tips for at de skal holde seg fin lenge, er å spraye dem med hår-spray.

Blomstertrend

foto © BeateSørum

Se flere interiørtrender her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up