julebord

mitt julebord med elementer fra naturen

Julebord er dekket i samarbeid med Kähler Design

julebord

Tenk at det er under fire uker til jul, som jeg gleder meg!

Det er ukene nå i forkant mange har ventet på, tiden hvor vi planlegger,  pynter, baker og pakker julegaver. Forventningene blir større og større for hver dag vi teller ned mot selveste julekvelden.

Jeg har dekket et julebord som jeg håper vil være til inspirasjon i din planlegging.

julebordjulebordjulebord

Det som gleder meg mest med årets julebord er mitt nye juleservise som er en nyhet fra Kähler Design. Det er dekorert med ikoniske julemotiver, som nøtteknekkeren og flettet julestjerne, misteltein og snømann. Tallerkenene kommer i fire ulike størrelser, alle like sjarmerende, og de har rillene som Hammershøi – serien er kjent for.

julebordjulebord

Ellers er bordet dekket med grønne linservietter og små furugrener som jeg har satt i vaser rundt på bordet. Selv stearinlysene er dekorert med grenene jeg har plukket ute. To søte hjort har fått hedersplass midt på bordet ♥

Når julekvelden kommer og lysene er tent, kan roen senke seg i stuen.

julebordjulebordjulebord

foto © Beate Sørum

Her kan du se julebordet mitt i fjor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up