fransk design

hartô design – spennende fransk design

I samarbeid med NorDecor

GEORGES_Pink_Mood_HD01

Som ambassadør for NorDecor er jeg blitt presentert for så mange spennende og unike merker innen interiør og design, som jeg ikke har vært klar over eksisterte. Som Hartô Design, et fransk designfirma som produserer møbler, belysning og tekstiler.

fransk designHARTObilder

Lene som står bak NorDecor er så flink til å finne det unike til sin nettbutikk og er den eneste leverandøren av Hartô Design i Norge. Hun vet nøyaktig hva vi ønsker innen nordisk stil, og plukker den ene perlen etter den andre for at butikken skal by på det aller beste innen nordisk design.

fransk design

Hartô er opptatt av funksjonalitet og smarte detaljer, hvor et av de viktigste designelementene er bruken av duse delikate farger.

55245_Hart__Design_MARIUS_kommode_Harto_Design_3Bestselgeren hos NorDecor er knaggen Wall Tree Coat Hanger i eikefìner. Den er knallfin, og med tilhørende stumtjener får du garantert den fineste gangen.fransk designfransk design

foto © produsenten

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up