slik setter du stemning med belysning fra philips hue

I samarbeid med Philips Hue

IMG_4250

Jeg er så heldig å ha fått prøve Philips Hue trådløse smartbelysning i noen uker, og jeg er mer enn begeistret. Jeg har testet Hue white and color ambiance startpakke, og ønsker nå å bytte ut alle pærer og lamper i huset for å kunne kontrollere lyset med mobilen. Det er til og med kompatibelt med Google Home så du kan styre lyset med stemmen. Hvor gøy er ikke det! Startpakken inneholder tre lyspærer med farger og hvitt lys, Hue Bridge og dimmer. Alt du trenger for å komme igang med smartbelysning i ditt hjem.

Philips HueP2010406

Soft white når du skal lese.
Bright white når du skal konsentrere deg.
Cool white når du trenger påfyll av energi.
Warm white – når du vil slappe av.

collagePhilips Hue

Ved hjelp av hue – appen får du tilgang til 16 millioner forskjellige farger eller hvite nyanser, og du kan enkelt lagre dine favorittfarger i egen kolonne. Via appen kan du også endre lysstyrke, slå av og på lyset eller forandre hele stemningen i rommet. Installerer du lysterapi-funksjonen wake-up light vil lampene lyse opp som en soloppgang på morgenen og som en solnedgang på kvelden!

Jeg har også testet Hue white and color ambiance LightStrip Plus som jeg har lagt inn bak tv. Så når jeg nå ser på tv via pc’en min følger lysstripen lyset fra tv . Det gir en stilig effekt på filmopplevelsen! Jeg opplever at lys-effekten får tv til å virke større og jeg dras med inn i handlingen. Min datter drømmer om en lysstripe rundt spillskjermen, så hun kan ta dataspill til nye høyder. Vi får se om ikke det ønsker må gå i oppfyllelse 😉

Lysstripen kan monteres hvor du måtte ønske, bak senge-gavlen, i sokkelen på kjøkkenet, i garderobeskapet ++ her er det kun fantasien som setter begrensningene.

P2030419-1

foto © Beate Sørum

Musikken i filmene er lånt av Bensound.com

 

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll Up